ساز ناکوک لاری گرجستان در بازار ارز؛ درهم امارات و لیر در سراشیبی سقوط/ رنسانس خودروسازی در مالزی
به گزارش تبریز جوان، این روزها تب به کارگیری خودروهای برقی به جای خودروهای بنزینی حسابی در جهان بالا گرفته است و کشورهای بسیاری دست به این تغییر بزرگ در صنعت خودروسازی خود زده اند. مانند مالزی که به تازگی از چشم انداز خود برای این تغییر مهم پرده برداشته است. براساس ارقام منتشر شده
به گزارش تبریز جوان، این روزها تب به کارگیری خودروهای برقی به جای خودروهای بنزینی حسابی در جهان بالا گرفته است و کشورهای بسیاری دست به این تغییر بزرگ در صنعت خودروسازی خود زده اند. مانند مالزی که به تازگی از چشم انداز خود برای این تغییر مهم پرده برداشته است.
براساس ارقام منتشر شده توسط انجمن خودروسازی مالزی، در مجموع حدود ۷۲۰ هزار دستگاه خودرو در سال ۲۰۲۲ و ۸۰ هزار دستگاه در سال ۲۰۲۳ در این کشور به فروش رسیده است و دولت این کشور در صدد است تا سال ۲۰۳۰ خودروهای برقی و هیبریدی، ۱۵ درصد از کل صنعت خودروی مالزی را به خود اختصاص دهد. این در حالیست که مانند بسیاری از بازارهای دیگر، بازار خودروهای برقی مالزی پر از خودروهای الکتریکی از چین است و به غیر از BYD، مواردی که در چند سال اخیر وارد شده اند عبارتند از Chery، Great Wall Motor و MG.
این در حالیست که شرکت بومی خودروسازی مالزی هم دستی بر آتش تولید خودروهایی از این دست داشته است، این شرکت که پروتون نام دارد، در تاریخ ۴۰ ساله خود، خودروهای خود را به بیش از ۷۰ کشور جهان صادر کرده است و در حال حاضر در ۲۰ بازار صادراتی از جمله برونئی، مصر، آفریقای جنوبی و نپال حضور دارد. اما نقطه ضعف همیشگی این کمپانی صادرات آن است که در طی سالیان گذشته روند نزولی پیدا کرده است. اگرچه جیلی امروز ۴۹.۹ درصد از سهام پروتون را در اختیار دارد، اما این کمپانی همچنان متعلق به شرکت مالزیایی DRB-HICOM است که مالک ۵۰.۱ درصد باقی مانده سهام پروتون است.
به گفته تحلیلگران، این خودروساز باید برای مصرف محلی و ایجاد زیرساخت های بهتر برای خودروهای برقی در مالزی فشار بیاورد و از شراکت خود با جیلی در زمینه انتقال فناوری استفاده کند. روندی که بدون شک با تداوم و برنامه ریزی درست می تواند زمینه ساز اتفاقات مطلوبی در بازار خودروی مالزی شود. نکته جالب توجه اما شباهت وضعیت صنعت خودروسازی مالزی با ایران است. دو کشور در حوزه صادرات هر چند توانسته اند گام هایی بردارند اما همچنان با نقطه مطلوب فاصله دارند و نیازمند تغییر استراتژی برای فتح بازارهای بین المللی هستند. مانند اقدامی که اخیرا ایران خودرو نیز انجام داد و استارت تولید اولین خودروی برقی ایرانی را زد.
با این همه، حال که از وضعیت بازار خودروی مالزی که یکی از مقاصد محبوب گردشگران ایرانی است، آگاه شده اید؛ بهتر است سری هم به بازار ارز تهران بزنیم و از آخرین قیمت ارز رسمی این کشور مطلع شویم.
قیمت رینگیت مالزی امروز ۱۷ مهر ۱۴۰۳
بازار ارز تهران امروز شاهد افت ۹۰ تومانی قیمت رینگیت مالزی نسبت به روز گذشته است که در پی آن ۱۴۷۰۰ تومان نرخ گذاری و معامله شد.
قیمت درهم امارات امروز
قیمت درهم امارات در جریان معاملات بازار ارز تهران مسیر نزولی را در پیش گرفته است. ارزش واحد پول رسمی کشور امارات امروز افت ۹۰ تومانی را تجربه کرد و ۱۷۱۴۸ تومان نرخ گذاری شد.
نرخ امروز ریال عمان
ریال عمان هم امروز در بازار به مانند درهم امارات کاهش قیمت را تجربه کرد و ۱۶۴۱۸۰ تومان نرخ گذاری شد. ارزش هر ریال نسبت به روز گذشته افت ۸۶۰ تومانی داشته است.
قیمت دینار عراق امروز
دینار عراق امروز در حالی میان معامله گران خرید و فروش شد که نسبت به روز گذشته تغییر قیمت را در پیش گرفت و با خروج از محدوده رنج، افت یک تومانی را تجربه کرد و ۴۷ تومان نرخ گذاری و معامله شد.
نرخ امروز لیر ترکیه
معاملات امروز در حالی به پایان رسید که قیمت لیر ترکیه در جریان مبادلات ارزی پایین آمد و با افت ارزش ۱۰ تومانی، به ۱۸۴۰ تومان رسید.
قیمت منات آذربایجان در بازار
امروز همچنین قیمت منات آذربایجان مسیر نزولی را تجربه کرد و ۳۷۰۵۰ تومان خرید و فروش شد. هر منات با افت قیمت ۲۰۰ تومانی رو به رو شده است.
قیمت درام ارمنستان امروز
بازار امروز شاهد افت یک تومانی قیمت درام ارمنستان نسبت به روز گذشته است. ارزش هر درام امروز در بازار به ۱۶۳ تومان رسید.
نرخ امروز لاری گرجستان
لاری گرجستان هم خلاف روند سایر ارزهای مرور شده مسیری جز افزایش را پیش روی خود ندید و ۱۰۰ تومان گران شد. هر لاری عصر امروز و در پایان مبادلات ارزی ۲۳۳۷۰ تومان خرید و فروش شد.
آخرین قیمت بات تایلند
حال نوبت به آخرین مقصد دور دنیای امروز رسید؛ بات تایلند در جریان معاملات بازار ۱۶ تومان ارزان شد و ۱۸۷۷ تومان قیمت گذاری شد.
خلاصه معاملات امروز بازار ارز تهران از سقوط محسوس همه قیمت ها نسبت به روز گذشته حکایت داشت که در سایه نوسان کاهشی قیمت دلار اتفاق افتاده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰