اکبر فرجنیا، مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجانشرقی
روستای بدون برق نداریم/آذربایجانیها انشعاب غیرمجاز را حرام میدانند

به گزارش تبریز جوان، اکبر فرجنیا، مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجانشرقی امروز در نشست خبری با رسانههای استان اظهار کرد: شرکت توزیع برق استان با ۹۰۰ هزار مشترک در ۱۹ حوزه مدیریتی استان به غیر تبریز، اسکو و آذرشهر در حال خدماترسانی است. وی افزود: ۱۹ حوزه مدیریتی به صورت ۲۴ ساعته تلاش میکنند تا
به گزارش تبریز جوان، اکبر فرجنیا، مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجانشرقی امروز در نشست خبری با رسانههای استان اظهار کرد: شرکت توزیع برق استان با ۹۰۰ هزار مشترک در ۱۹ حوزه مدیریتی استان به غیر تبریز، اسکو و آذرشهر در حال خدماترسانی است.
وی افزود: ۱۹ حوزه مدیریتی به صورت ۲۴ ساعته تلاش میکنند تا برق مطمئن و پایدار ایجاد شود.
اجرای تحول دیجیتالی در شرکت توانیر
مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجانشرقی تحول دیجیتالی و تغییر در فضای کسب و کار را مورد اشاره قرار داد و گفت: حذف قبوض کاغذی از جمله دیدگاهی میباشد که در تمام دستگاههای اجرایی وجود دارد که بر اساس تلاش رسانهها بوده که توانسته یک ارتباطی بدون واسطه و تشریفات ایجاد کنند که این فرصتی برای ماست تا با مشکلات حیطه فعالیتی خود آشنا شویم.
وی ابراز کرد: در سال ۹۷ به دلایل مختلف اعم از بارش و عدم امکان استفاده از ظرفیت آبی که ۴ هزار مگاوات نتوانستیم بهرهمند شویم یک خاموشی محدود داشتیم.
فرجنیا ادامه داد: در سالجاری بهدلیل برنامهریزی منسجم یک وظایفی مشخص شد و در کنار آن برش استانی سال ۹۸ تهیه شده و به شهرستانها ابلاغ شد و منجر شده تا با همکاری مشترکان این برنامه تحقق یابد.
وی گفت: سال ۹۷ با وجود رشد بار و ورود مشترکان جدید در کل کشور با سربلندی از پیک تابستان ۹۸ گذشتیم و دوران پیک مصرف بدون خاموشی داشتیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجانشرقی با بیان اینکه در سالجاری به هیچ کدام از بخشهای تولیدی، ثروت و صنعت لطمهای وارد نشده است، ادامه داد: با توجه به افزایش ۱۰ درصدی مصرف انرژی در بخش تولید ولی همچنان هیچ مشکل و قطعی ایجاد نشد زیرا با همکاری بخش تولید در کاهش مصرف خود در اوج مصرف، خاموشی نداشتیم.
وی خاطرنشان ساخت: برنامه ۰۹۹ به صورت برش ملی و استانی در حال تنظیم است که با کمک رسانهها در سال ۹۹ با سلامت و بدون خاموشی پشت سر بگذاریم.
فرجنیا با تاکید بر اینکه رهبری به امیدوار کردن جامعه تاکید موکد دارند، اذعان داشت: کوچکترین مسئله هر جامعه در این شرایط به موضوع داغ رسانه تبدیل میشود بهطوریکه کوچکترین موردی که اتفاق بیافتد منعکس مییابد که نمونه آن حواشی بازی تراکتور و استقلال بود که خود من نیز در ورزشگاه بودم و بین آن جمعیت چند هزار نفری فقط دو یا سه مورد بود که خطا کردند ولی برخیها آن را بهقدری بزرگ کردند و این وظیفه رسانه است که میتواند التهاب را از جامعه بگیرد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجانشرقی گفت: شرکت توزیع نیروی برق استان در ۱۹ شهرستان و ۳۵ شعبه خود در حال خدماترسانی شبانهروزی هستیم.
وی بیان کرد: زلزله ۵/۹ ریشتری میانه و سراب موضوعی است که استان را درگیر خود کرده است و در بازدید میدانی همه دیدیم که ساختمانی که مقاومسازی جزئی شده، در سلامت کامل است.
مشکل برق در مناطق زلزلهزده نداریم
فرجنیا توضیح داد: ۲۸ روستای سراب و ۱۳ روستا در میانه مورد آسیب قرار گرفته که از ساعات اولیه زلزله تا الان هیچکدام از آنها به غیر از روستای اللهحق و ورنکش، خاموش نبودند که این دو روستا هم بهدلیل تخریبی زیاد بود که قطع کردیم تا شبکه تخریب نشده و منجر به مشکلات دیگر نشود.
وی یادآور شد: به هیچوجه هیچ کدام از روستاهای زلزلهزده در خاموشی نبوده و از همان روز زلزله همه چادرها دارای برق شده و الان نیز کادر ما در مناطق حاضر هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجانشرقی بیان کرد: در زلزله ارسباران در عرض سه روز هیچ مشکل و بحرانی از لحاظ برق نداشتیم.
وی ادامه داد: ما در کنار متولیان مقاومسازی ساختمانهای روستایی هستیم تا قدمی برای کاهش آلام مردم برداریم.
فرجنیا، به تحول دیجیتال در شرکت توانیر اشاره کرد و گفت: استفاده از تحول دیجیتال در مدل کسب و کار برقی را پیش گرفته است به طوریکه در بحثهای فنی با تکنولوژی روز جهت مدیریت بهتر شبکه برق استفاده میکنیم.
صدور ۲۲۰ میلیون قبض برای ۳۶ میلیون مشترک در سال
وی حذف قبوض کاغدی را مورد اشاره قرار داد و یادآور شد: ۳۶ میلیون مشترک داریم که سالانه ۲۲۰ میلیون قبض کاغذی برای آنها صادر میشود که همه میدانیم مبدأ کاغذ از درخت است و ریشه آن نیز محیط زیست بوده که دغدغه کل جهان و مخصوصا کشور است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجانشرقی، اضافه کرد: هزینه ریالی نیز تاثیر جزئی در حذف قبوض دارد.
وی اذعان داشت: حذف قبوض کاغذی علاوه بر کاهش مصرف کاغذ در انجام تحول دیجیتالی برای ارتباط بیشتر نیز موثر بود.
۹ روش متفاوت برای پرداخت قبوض
فرجنیا تصریح کرد: برای اجرای طرح قبض سبز ۹۸ درصد از شماره تماس مشترکان جمع شده است که ۹ روش متفاوت با مد نظر قرار دادن تمام اقشار مردمی جهت پرداخت قبوض تعیین شده است.
وی خاطرنشان ساخت: همچنین از سال پیش کنتورهای هوشمند برای مشترکین پر مصرف ایجاد شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجانشرقی به سامانه دوسویی ارتباط با مشترکین اشاره کرد و در این خصوص ابراز کرد: این طرح در فاز اول ابتدا با مشترکین صنعتی و در فازهای بعدی با تمام مشترکین انجام خواهد گرفت.
وی با تاکید بر اینکه اقتصاد برق در دنیا یک موضوع بسیار مهم است، گفت: در همه جای دنیا برق را به عنوان کالا و محصول میشناسند به طوریکه برای تولید آن نیاز به مواد اولیه است که مواد اولیه برق در نیروگاهها با آب، توربین و برخی فعل و انفعلات رخ میدهد که این موضوع با هزینه انجام میگیرد.
فرجنیا با بیان اینکه شرکتهای برق از منابع دولتی استفاده نمیکنند، تصریح کرد: مصرف انرژی به ازای هر خانوار یکهزار و ۶۵۰ مگاژول به ازای هر متر مربع است که که کشور ایران مقام اول در جهان است.
وی اضافه کرد: ۴۵ میلیارد دلار یارانه انرژی در ایران به صورت سالانه است که هندوستان و چین که نصف جمعیت دنیا را دارند رقم ۱۵ میلیارد هند و ۳۸ میلیارد دلار چین را دارد.
وی با اشاره بر اینکه قیمت بنزین در ۳۰ سال گذشته ۲۱/۷ درصد گران شده است که میانگین رشد بهای انرژی ۲۳/۵ درصد است، گفت: در مقابل قیمت برق ۱۷/۵ درصد افزایش یافته است که اگر برق نیز به نسبت نفت افرایش یافته بود الان رقمی معادل ۲۰۰ هزار تومان بود در حالیکه ۶۸ هزار تومان است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجانشرقی، بیان کرد: اگر یک گوشی هوشمند ۲۷۰ بار شارژ شود، معادل ۵۰ تومان است.
وی متذکر شد: برق یک کالاست که قیمت تمام شده آن بدون سوخت ۳۰۰ تومان است.
فرجنیا گفت: هشت درصد نسبت به سال گذشته، وصول کاهش یافته است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تعیین تعرفه برای ارزهای دیجیتالی، عنوان کرد: ارز دیجیتالی امسال یکی از دغدغههای مهم کشور در مصرف برق بود که البته دیدگاه ما نیز در راستای ممنوع کردن نبود که البته دولت نیز آن را به عنوان کسب و کار جدید در کشور تائید کرد، از اینرو افراد متقاضی برای انجام این کار و گرفتن تعرفه باید به وزارت صمت بروند که در روزهای آتی تعرفههای آن ابلاغ خواهد شد.
روستای بدون برق نداریم
مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجانشرقی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در رابطه با تعداد روستاهای بدون برق در استان، گفت: الحمدالله تبریز جوان استفاده از برق در کشور ۹۹/۸ درصد است که این تبریز جوان در استان آذربایجانشرقی ۱۰۰ درصد میباشد به طوریکه تمام روستاهای بالای ۱۰ خانوار در استان دارای برق هستند و به روستاهای کمتر از ۱۰ خانوار نیز برنامهریزی کردیم تا از طریق ساکنان دائم و فصلی بتوان برق تامین کنیم.
وی اضافه کرد: در استان به روستاهای زیاد ۱۰ خانواری برق کشیدیم که الان به بالای ۳۰ خانوار رسیدهاند و این یک امر مبارک میباشد.
آذربایجانیها انشعاب غیرمجاز را حرام میدانند
فرجنیا در پاسخ به سوال دیگر فارس مبنی بر تعداد انشعابات غیرمجاز، گفت: خوشبختانه به خاطر فرهنگ بالای مردم استان همچنین مذهبی بودن این استان موارد بسیار نادری از انشعابات غیر مجاز داریم.
وی همچنین به سوالی در رابطه با قبض نجومی در استان، گفت: چیزی به نام قبض نجومی نداریم و هزینه به اندازه مصرف تعیین میشود که این مصرف نیز کنترل شده است و اگر به یکباره شاهد افزایش مصرف باشیم قطعا بازرسان برای کنترل وارد عمل خواهند شد که نمونه آن در ارز دیجیتالی دیده شد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجانشرقی، خاطرنشان کرد: بدهیهایی از برخی بیمارستانها وجود دارد که هیچ وقت اقدام به قطع برق بیمارستان نمیکنیم زیرا از نظر انسانی کار درستی نیست.
انتهای پیام/۶۰۰۲۷/س
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰