روستایی با یخچالهای زیرزمینی طبیعی/ تولید خوشمزهترین پنیر ایران در لیقوان

روستایی با یخچالهای زیرزمینی طبیعی/ تولید خوشمزهترین پنیر ایران در لیقوان پنیر لیقوان، یکی از محبوبترین پنیرهای سنتی آذربایجان برای مردم کشور و حتی مردمان آنسوی مرزهاست، لیقوانیها سالهاست پنیری با طعم خاص در روستای “لیقوان” واقع در دامنه کوههای سهند تولید میکنند که شاید تازگی و طعم بینظیر این نوع پنیرمحلی در هیچیک از
پنیر لیقوان، یکی از محبوبترین پنیرهای سنتی آذربایجان برای مردم کشور و حتی مردمان آنسوی مرزهاست، لیقوانیها سالهاست پنیری با طعم خاص در روستای “لیقوان” واقع در دامنه کوههای سهند تولید میکنند که شاید تازگی و طعم بینظیر این نوع پنیرمحلی در هیچیک از پنیرهای صنعتی جهان یافت نشود.
لیقوان روستایی در ۳۶ کیلومتری جنوبشرقی تبریز در کنار مهرانرود و کوههای سر به فلک کشیده سهند عروس کوههای ایران واقع شده و از آن بهعنوان پایتخت پنیر ایران یاد میشود؛ چراکه به برندی مشهور در تولید پنیر تبدیل شده است، تا جاییکه پنیر آن بهصورت چمدانی به کشورهایی از جمله آمریکا، کانادا و ژاپن، آلمان و روسیه صادر میشود.
وجود گل و گیاههای منحصربهفرد در این منطقه و آب و هوای کوهستانی و البته خنکی هوا، تأثیر مطلوبی بر شیردهی و کیفیت شیر گوسفندان دارد و به همین دلیل پنیر لیقوان نسبت به پنیر مناطق دیگر از کیفیت بالاتری برخوردار است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰