به گزارش تبریز جوان، جواد ششگلانی، رئیس هیات فوتبال آذربایجانشرقی با حضور در دفتر باشگاه، با یونس قربانی، مدیرعامل و مسئولان باشگاه ماشینسازی دیدار و گفتوگو کرد.
هم فکری، همکاریهای دوجانبه فی مابین برای حل مشکلات باشگاه قدیمی و پرهوادار ماشینسازی و همچنین مهیا کردن شرایط مناسب برای حضور ماشینسازی در فصل آتی مسابقات لیگ یک از مباحث مهم این جلسه بود.
در این جلسه جواد ششگلانی، رئیس هیات فوتبال استان ضمن بیان مطالب و نقطه نظرات خویش در خصوص باشگاهداری بخش خصوصی با تقدیر از مسئولان فعلی باشگاه بابت عهدهدار شدن قدیمیترین تیم شمالغرب کشور از آمادگی همه جانبه این هیات برای کمک به سبزقبایان خبر داد.
یونس قربانی مدیرعامل باشگاه نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت باشگاه و با ذکر اینکه این باشگاه بزرگ و قدیمی فاقد هرگونه امکانات اولیه بوده و دارای کمبودهای اساسی در زیرساخت ها اعم از زمین تمرینسالن و….میباشد، از آمادگی مسئولان باشگاه برای سرمایهگذاری و احداث یک مجموعه ورزشی در شان باشگاه ماشینسازی سخن گفت و در پایان از زحمات و تلاشهای جواد ششگلانی جهت اعتلای فوتبال استان تقدیر کرد.
انتهای پیام/۶۰۰۱۷
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰