دستگیری تیم حفاری غیرمجاز کشف آثار تاریخی در محوطه تاریخی شیور اهر

به گزارش تبریز جوان از اهر، قدرتالله آقاپور صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: طی کارهای اطلاعاتی و عملیات غافلگیرانه، نیروی انتظامی این شهرستان موفق به شناسایی و دستگیری یک تیم چهار نفره که اقدام به حفاری غیرمجاز برای کشف آثار تاریخی میکردند، شدند. وی افزود: در این عملیات غافلگیرانه، چهار نفر در حین
به گزارش تبریز جوان از اهر، قدرتالله آقاپور صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: طی کارهای اطلاعاتی و عملیات غافلگیرانه، نیروی انتظامی این شهرستان موفق به شناسایی و دستگیری یک تیم چهار نفره که اقدام به حفاری غیرمجاز برای کشف آثار تاریخی میکردند، شدند.
وی افزود: در این عملیات غافلگیرانه، چهار نفر در حین حفاری غیرمجاز در منطقه شیور همراه با تجهیزات حفاری دستگیر شده و پس از تکمیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
این مقام ارشد نیروی انتظامی در شهرستان اهر همکاری همه آحاد مردم به ویژه روستائیان در این زمینه با پلیس ضروری برشمرد و افزود: با اطلاعرسانی و اقدام به موقع مانع از حفاریهای غیرمجاز و حفاظت از آثار تاریخی و میراث ملی کشور و منطقهمان خواهیم بود.
انتهای پیام/۶۰۰۰۳/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰