کد خبر : 12937
تاریخ انتشار : دوشنبه 4 آذر 1398 - 19:59
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای دانشگاه شهید مدنی آذربایجان فردا میزبان تریبون آزاد با موضوع «جوان‌گرایی» است بسته هستند

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان فردا میزبان تریبون آزاد با موضوع «جوان‌گرایی» است

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان فردا میزبان تریبون آزاد با موضوع «جوان‌گرایی» است

به گزارش تبریز جوان، این برنامه به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان راس ساعت ۱۲ در لابی دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه خواهد بود. گزارش فارس حاکی است؛ دانشگاه شهید مدنی آذربایجان یکی از دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آذربایجان‌شرقی است که در رشته‌های گوناگون فنی، علوم پایه


به گزارش تبریز جوان، این برنامه به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان راس ساعت ۱۲ در لابی دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه خواهد بود.

گزارش فارس حاکی است؛ دانشگاه شهید مدنی آذربایجان یکی از دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آذربایجان‌شرقی است که در رشته‌های گوناگون فنی، علوم پایه و علوم انسانی در مقاطع مختلف از کاردانی تا دکترای، دانشجو می‌پذیرد.

این دانشگاه در منطقه‌ای به وسعت حدود یک‌هزار هکتار در ۳۵ کیلومتری جاده تبریز-آذرشهر قرار گرفته‌ است، عرصه آن از شرق منتهی به جاده تبریز-آذرشهر و و روبه‌ روی بخش ممقانِ آذرشهر واقع است و اولین و تنها دانشگاه دارای قطار اختصاصی در ایران است.

نام این دانشگاه تا سال ۱۳۸۰ تربیت معلم تبریز بود و پس از آن به دانشگاه تربیت معلم آذربایجان تغییر کرد. تلاش‌ها برای تغییر نام دانشگاه همگام با تغییر نام دانشگاه تربیت معلم تهران و تربیت معلم سبزوار ادامه یافت تا سرانجام در ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی نام دانشگاه، به دانشگاه شهید مدنی تغییر کرد.

انتهای پیام/ ۶۰۰۲۳ /س

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php