محمدرضا قربانی مدیرکل راه آهن آذربایجان در گفت و گو با تبریز جوان در مراغه اظهار کرد: مسیر راهآهن تبربز – تهران در حوالی ایستگاه سراجو به خاطر خروج واگن قطار باری مسدود شده بود.
وی گفت: مسیر راهآهن در حد فاصل شهرهای مراغه به هشترود از ساعت ۱۷ عصر امروز به علت نقص فنی و خروج یک واگن قطار باری مسدود شده بود.
قربانی با بیان اینکه مسیر با تلاش عوامل فنی راهآهن ( بعد از ۷ ساعت) دقایقی پیش بازگشایی شده است، افزود: این حادثه هیچ گونه تلفاتی نداشت.
به گفته مدیر کل راه آهن اذربایجان، هم اکنون عبور و مرور ریلی در این مسیر دوباره از سر گرفته شده است.
قربانی افزود: قطار باری حادثه دیده از ایستگاه راهآهن مراغه در حال حرکت به ایستگاه میانه بود.
گزارش فارس حاکی است، مسافران یکی از قطارها در مسیر تبریز – مشهد که ساعت ۱۴ از تبریز حرکت کرده بود، به تبریز جوان گفت: چندین ساعت است که در ایستگاه سهند( سراجو) بدون امکانات سرگردان هستیم.
انتهای پیام/60007
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0