کد خبر : 25559
تاریخ انتشار :
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpp_fix_the_time' not found or invalid function name in /home3/tabrizj3/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای تولید ۳ هزار کیلوگرم آرتمیا در شبستر/ تولید ۶۸۱۲ تن انواع ماهیان گرمآبی و سردآبی در آذربایجان شرقی بسته هستند

تولید ۳ هزار کیلوگرم آرتمیا در شبستر/ تولید ۶۸۱۲ تن انواع ماهیان گرمآبی و سردآبی در آذربایجان شرقی

تولید ۳ هزار کیلوگرم آرتمیا در شبستر/ تولید ۶۸۱۲ تن انواع ماهیان گرمآبی و سردآبی در آذربایجان شرقی

به گزارش تبریز جوان قاسم جعفروند امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در استان آذربایجان شرقی در حدود ۵۰۰ واحد تولید آبزیان وجود دارد که حدوداً ۶ هزار و ۸۱۲ تن از انواع ماهیان گرم آبی و سردآبی را تولید می کنند.   وی با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی در خصوص پرورش آرتمیا


به گزارش تبریز جوان قاسم جعفروند امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در استان آذربایجان شرقی در حدود ۵۰۰ واحد تولید آبزیان وجود دارد که حدوداً ۶ هزار و ۸۱۲ تن از انواع ماهیان گرم آبی و سردآبی را تولید می کنند.  

وی با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی در خصوص پرورش آرتمیا از پتانسیل بالایی برخوردار است، اظهار کرد: پرورش آرتمیا در حوضه دریاچه ارومیه در واقع کمک به احیاء دریاچه می باشد، پرورش آرتمیا در استخرهای خاکی در حاشیه دریاچه ارومیه در حفظ و نگهداری از ذخایر آرتیمیای موجود در دریاچه نقش بسزایی ایفا می کند.

جعفروند، ادامه داد: عملیات کشت آرتمیا در استخر ۲۰ هکتاری بندر شرفخانه انجام شده است و کارشناسان برآورد می کنند که بیش از ۳ هزار کیلوگرم آرتمیا از این استخر استحصال و تولید گردد که کمک شایانی به اقتصاد منطقه و استان خواهد کرد.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: عمده محل تولید ماهیان گرم آبی در استان، سدها و استخرهای دو منظوره کشاورزی است که خوشبختانه شهرستان شبستر در استخرهای دو منظوره از کارنامه درخشانی برخوردار است.

وی با اشاره به این موضوع که تولید آبزیان در سطح استان با توجه به برنامه ابلاغی، ۱۱ درصد از افزایش تولید برخوردار است، گفت: در شهرستان شبستر بالغ بر ۲ هزار استخر دو منظوره و کشاورزی شناسایی شده‌اند که خوشبختانه ۲۵ درصد این استخرها ماهی‌دار هستند و پیش بینی می شود در سال‌جاری ۲۰۰ تن انواع ماهیان گرم آبی در این استخرها تولید شود. 

جعفروند با تاکید بر این موضوع که شرط ماهی دار کردن استخرهای دو منظوره و کشاورزی داشتن پروانه بهره برداری از چاه‌های کشاورزی است، افزود: مناسب بودن استخرهای کشاورزی برای ماهی دار کردن، حفظ و رعایت حجم آب مصرفی در استخر، رعایت عمق استاندارد در استخرها و رعایت تبریز جوان حق آبه در استخرهای دو منظوره و کشاورزی از شاخص ترین شرایط عمومی استخرهای دو منظوره و کشاورزی برای ماهی دار کردن این استخرها می باشد.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان، تاکید کرد: افزایش مصرف سرانه ماهی و تولیدات آبزی در سطح استان جزو وظایف و رسالت اصلی مدیریت شیلات استان است.

مهندس جعفروند در بخش پایانی سخنان خود گفت: تولید و پرورش ماهیان زینتی یکی دیگر از حوزه های فعالیتی مدیریت شیلات است که از دو سه دهه گذشته در شهرستان آذرشهر شروع شده است که بالغ بر ۶ میلیون قطعه از انواع ماهیان زینتی در استان تولید می‌شود.

انتهای پیام/۶۰۰۰۱/ر




Source link

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php