به گزارش تبریز جوان، باشگاه تراکتور در ۳ فصل اخیرا دائما در حال تغییرات در مربیان و مدیریت خود است. این تیم در ۳ فصلی که توسط بخش خصوصی اداره میگردد، ۱۰ مربی در راس خود را شاهد بوده و تغییرات مدیران هم کمتر از مربیان نبوده است.
تغییرات در باشگاه تراکتور تنها به مربیان و مدیران این باشگاه منتهی نشده و در بخشهای مختلف باشگاه همانند مدیر تیم، روابط عمومی، مدیر رسانه ای و … این جابهجاییها ادامه داشته است.
حالا نوبت به لوگو باشگاه تراکتور رسیده است. اینکه باشگاهی در ۳ سال اخیر برای دومین بار قصد تغییر لوگوی خود را داشته باشد در فوتبال حرفهای دنیا مرسوم نیست. البته باشگاههای بزرگ دنیا نیز سابقه عوض کردن لوگو خود را داشتند، اما این امر شاید بعد از چند دهه برای تیمی اتفاق افتاده است.
در ادامه لوگوهای باشگاه تراکتور در نیم قرن اشاره شده است:
تیم تراکتور سال ۱۳۷۵ با لوگوی کارخانه تراکتورسازی
۱۳۷۹-۱۳۴۹
نزدیک به ۳۰ سال باشگاه تراکتور از لوگوی کارخانه تراکتور استفاده کرده بود. در آن زمان الزامی با داشتن لوگوی اختصاصی برای باشگاهها وجود نداشت و باشگاه تراکتور با لوگو شرکت تراکتورسازی ایران در مسابقات جام تخت جمشید، لیگ قدس و جام آزادگان و همین طور در مسابقاتی نظیر جام حذفی، جام تبریز، جام بین المللی سرداران آذربایجان و جام میلز با لوگو کارخانه تراکتور حضور یافته بود.
به نوعی باشگاه تراکتور در آن سالها تبلیغ برند کارخانه تراکتورسازی برعهده داشته است.
۱۳۹۷-۱۳۸۰
با راهاندازی لیگ برتر فوتبال کشور با استانداردهای کنفدراسیون فوتبال آسیا، باشگاههای ایرانی باید لوگو اختصاصی برای خود طراحی میکردند.
در زمان مدیریت مرحوم داریوش سرخوش لوگو باشگاه تراکتور طراحی شده که سال تاسیس باشگاه که ۱۹۷۰ بود و همچنین طرحی از تراکتور و حروف اول باشگاه تراکتور به انگلیسی، در لوگو گنجانده شده بود که تداعی کننده باشگاه ورزشی مرتبط به کارخانه تراکتورسازی بود.
تراکتور با این لوگو در لیگ برتر حضور یافته و به لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا هم راه یافت.
۱۳۹۸ – تا امروز
با خصوصی شدن باشگاه تراکتور، این باشگاه در جشن پیراهن خود از لوگو جدید این باشگاه پردهبرداری کرد.
حذف سال تاسیس باشگاه از لوگو این باشگاه مورد اعتراض هواداران این تیم قرار گرفت.
در فراخوان جدید باشگاه قید شده که تاریخ تاسیس باشگاه که ۱۹۷۰ است، باید در لوگو حتما قید شود که این خواست تماشاگران تراکتور است.
جالب اینکه این لوگو برای روی پیراهن تیم در آن فصل طراحی شده بود و قرار نبود به عنوان لوگو اصلی باشگاه بهره برداری قرار گیرد.
تغییرات لوگوی باشگاه ماشینسازی
در سالهای اخیر لوگوی باشگاه ماشینسازی هم بارها تغییر یافته است و هر سال شاهد لوگوی جدیدی از این باشگاه هستیم.
باشگاه ماشینسازی هم در گذشته از لوگوی کارخانه استفاده میکرده است، اما از زمانی که باشگاه ماشینسازی از این کارخانه جدا شد لوگو این باشگاه هم شاهد تغییرات شده و مقاومت ماشینسازی، ماشینسازی دبیری، ماشینسازی شهرداری تبریز، ماشین سازی زمان مالکیت موسسه مالی جوانان خیر و بالاخره زمان مالکیت زنوزی در این باشگاه، لوگوهای جدیدی از این باشگاه رونمایی شد.
سال تاسیس باشگاه ماشین سازی در اولین لوگو ۱۹۶۹ قید شده بود که به گفته پیشکسوتان فوتبال تبریز، تاسیس باشگاه ماشین سازی یک سال زودتر از باشگاه تراکتور بوده است، اما در سالهای اخیر با تغییر لوگوها، تاریخ تاسیس این باشگاه ۱۹۶۷ قید شده است.
این در حالی است که تاریخ ساخت کارخانه ماشینسازی به عنوان مالک اولیه باشگاه ماشینسازی سال ۱۳۴۸(۱۹۶۹ میلادی) است و معلوم نیست چطور زمان تاسیس باشگاه ماشینسازی دو سال قبلتر از تاسیس کارخانه ذکر شده است.
با این روند و ادامه تغییرات مالکیت باشگاه ماشینسازی شاید روزی این باشگاه هم سن باشگاههای قدیمی انگلیس گردد.
انتهای پیام/۶۰۰۱۷
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰