تعیین محل برگزاری بازی نود ارومیه با تراکتور تبریز

به گزارش تبریز جوان، در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی کشور روز سهشنبه ۵ آذر تیم نود ارومیه میزبان تیم تراکتور تبریز است. هنوز محل برگزاری این بازی مشخص نشده است و امروز سهیل مهدی مسوول برگزاری مسابقات فوتبال کشور از هر ۲ ورزشگاه ارومیه بازدید به عمل آورده و نظر نهایی خود
به گزارش تبریز جوان، در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی کشور روز سهشنبه ۵ آذر تیم نود ارومیه میزبان تیم تراکتور تبریز است.
هنوز محل برگزاری این بازی مشخص نشده است و امروز سهیل مهدی مسوول برگزاری مسابقات فوتبال کشور از هر ۲ ورزشگاه ارومیه بازدید به عمل آورده و نظر نهایی خود را در مورد ورزشگاه میزبان اعلام میکند.
ورزشگاه ۱۰ هزار نفری تختی ارومیه و یا ورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهید باکری ارومیه میزبان بازی نود ارومیه با تراکتور تبریز خواهد بود.
ورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهید باکری ارومیه هفته گذشته افتتاح گردیده و شانس بالاتری برای میزبانی این مسابقه را دارد.
در صورتی که هیچ یک از این ۲ ورزشگاه مورد تایید فدراسیون فوتبال کشور قرار نگیرد، این بازی به استانی دیگری به غیر از آذربایجانشرقی انتقال می یابد.
انتهای پیام/۱۰/۶۰۰۱۷
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰