به گزارش تبریز جوان، زهره الهیان امشب در حاشیه همایش بنیاد بینالمللی خیریه آبشار عاطفهها در محوطه ارگ تبریز و مراسم اهدای ۳۱۳ جهیزیه به زوج های آذربایجان شرقی در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه سازمانهای مردمنهاد دغدغه خدمترسانی به مردم و پیشرفت کشور را دارند و از دیرباز این تشکلها به شکل منسجم خدمت داوطلبانه و کمکهای انساندوستانه را در دستور کار خود قرار دادهاند، اظهار کرد: ما به دنبال آن هستیم که یک قانون جامع حمایتی از سازمانها و تشکلهای مردمنهاد تا پایان مجلس یازدهم به تصویب برسانیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر دولت میخواهد در حوزههای مختلف توفیق یابد، باید بسیاری از مأموریتهای خود را به تشکلهای مردمی واگذار کند و صرفاً بر عملکرد آنان نظارت داشته باشد.
الهیان گفت: در مجلس هشتم با همکاری نمایندگان، سازمانها و سمنها، این طرح جهت تصویب قانون ارائه شد که متاسفانه بهعلت وجود نظرات مختلف در حوزههای نظارتی نتوانستیم در آن دوره از مجلس، قانون را به تصویب برسانیم.
وی تأکید کرد: در صورتی که بخش مهمی از امور اجرایی به سازمانهای مردمنهاد واگذار شود، قطعاً بهرهوری بسیار افزایش پیدا میکند. از سوی دیگر، میتوان مشارکت مردم را از این طریق تجمیع کرد که یک سرمایه اجتماعی هم محسوب میشود.
نماینده مردم تهران مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما در فراکسیون سازمانهای مردمنهاد به دنبال آن هستیم که قانون جامعی را در جهت حمایت از تشکلها یا سازمانهای مردمنهاد در مجلس تهیه و تصویب کنیم تا بر اساس آن، دستگاههای اجرایی موظف شوند که از سازمانهای مردمنهاد حمایت بیشتری داشته باشند و از خدمات آنان بهره گیرند
رئیس فراکسیون سازمانهای مردم نهاد مجلس شورای اسلامی گفت: این موضوع اکنون در دستور کار کمیسیون شوراهای مجلس قرار دارد و پیشنهاداتی از سوی فراکسیون برای رفع موانع سازمان های مردم نهاد ارایه شده تا قانون حامی تشکل ها باشد.
الهیان اظهار کرد: در حدود ۴۰ هزار گروه جهادی در روستاها و مناطق محروم حضور دارند و نزدیک به ۳۶ هزار سازمان مردم نهاد در کشور وجود دارد.
پایان پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰