ترس سیتی از شایعات و شروع مذاکرات با ستاره برزیلی :: تبریز جوان

کد خبر: ۱۶۹۰۷۷۳/۵۲ زمان: ۲۳:۰۰ ۱۳۹۹/۰۳/۳۱ بازدید: ۱,۹۳۰ باشگاه منچسترسیتی قصد دارد، قرارداد ستاره برزیلی خود یعنی گابریل ژسوس را تمدید کند. به گزارش “تبریز جوان”، گابریل ژسوس بازیکنی بود که در ژانویه سال ۲۰۱۷ و بعد از ارائه نمایش های درخشان در باشگاه پالمیراس، این تیم برزیلی
کد خبر: ۱۶۹۰۷۷۳/۵۲
زمان: ۲۳:۰۰
۱۳۹۹/۰۳/۳۱
بازدید: ۱,۹۳۰
باشگاه منچسترسیتی قصد دارد، قرارداد ستاره برزیلی خود یعنی گابریل ژسوس را تمدید کند.
به گزارش “تبریز جوان”، گابریل ژسوس بازیکنی بود که در ژانویه سال ۲۰۱۷ و بعد از ارائه نمایش های درخشان در باشگاه پالمیراس، این تیم برزیلی را ترک کرد و به منچسترسیتی پیوست؛ این انتقال در حالی رخ داد که ستاره برزیلی در آن زمان از تیمی مثل رئال مادرید نیز پیشنهاد داشت. با این حال اما او لیگ برتر انگلیس و باشگاه منچسترسیتی را برای چالش جدید خود انتخاب کرد.
گابریل ژسوس اما طی فصول اخیر اکثرا به عنوان یک بازیکن ذخیره به کار گرفته شده و گواردیولا در بیشتر مواقع از ستاره آرژانتینی خود یعنی سرخیو آگوئرو به عنوان مهاجم اول تیمش استفاده کرده است. با این حال در فصل جاری اوضاع کمی برای ژسوس تغییر کرده و او در دیدارهای حساسی مثل تقابل با رئال مادرید که اتفاقاً عملکرد خوبی نیز در آن ارائه داد، به عنوان بازیکن ثابت به کار گرفته شده است.
با وجود بهتر شدن اوضاع مهاجم برزیلی در منچسترسیتی، اما طی روزهای گذشته شایعات زیادی در رابطه با احتمال جدایی او از اتحاد به گوش رسیده است. حتی گفته شد که باشگاه اینتر قصد دارد این بازیکن را به عنوان جانشین احتمالی لائوتارو مارتینز که احتمالاً راهی بارسلونا خواهد شد، جذب کند.
حالا و در همین رابطه اما منبع منچستر اوینینگ نیوز مدعی شده باشگاه منچسترسیتی از شایعات پیرامون گابریل ژسوس نگران به نظر میرسد و قصد دارد قرارداد این بازیکن را با دستمزد سالیانه ۶ میلیون پوند تمدید کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰