تردید حضور حاج صفی در بازی نود ارومیه

به گزارش تبریز جوان، احسان حاجصفی که در اردوی تیم ملی ایران با مصدومیت مواجه شد، با موافقت باشگاه تراکتور برای معالجه روانه کشور ترکیه شده و زیر نظر پزشکانی که با باشگاه تراکتور قرارداد دارند، روند معالجهاش در حال سپری است. این مدافع هفته آینده به تبریز باز میگردد و با توجه به بازی
به گزارش تبریز جوان، احسان حاجصفی که در اردوی تیم ملی ایران با مصدومیت مواجه شد، با موافقت باشگاه تراکتور برای معالجه روانه کشور ترکیه شده و زیر نظر پزشکانی که با باشگاه تراکتور قرارداد دارند، روند معالجهاش در حال سپری است.
این مدافع هفته آینده به تبریز باز میگردد و با توجه به بازی تیم تراکتور در جام حذفی با نود ارومیه در روز ۵ آذر، به احتمال زیاد وی به این بازی نخواهد رسید.
تجربه نشان داده حتی اگر حاجصفی پیش از بازی هم خود را به اردوی تراکتور برساند، چون در تمرینات تیم تراکتور حضور نداشته است، شانسی برای حضور در ترکیب تیمش ندارد. همانطور که دژاگه بعد از مصدومیت وقتی به تمرینات تیم تراکتور بازگشت در بازی مقابل استقلال در ترکیب تیمش قرار نگرفت و این نشان میدهد دنیزلی ترکیب تیمش را بر اساس تمرینات تیم و میزبان آمادگی نفرات میبندد.
انتهای پیام/۲۰/۶۰۰۱۷
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰