کد خبر : 23827
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 خرداد 1399 - 12:19
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای تداوم مرمت و ساماندهی کاروانسرای تاریخی «ایری» ورزقان بسته هستند

تداوم مرمت و ساماندهی کاروانسرای تاریخی «ایری» ورزقان

تداوم مرمت و ساماندهی کاروانسرای تاریخی «ایری» ورزقان

به گزارش تبریز جوان از ورزقان، احمد حمزه‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: کاروانسرای تاریخی ایری ورزقان از جمله بناهای مهم و با اهمیت استان به‌شمار می‌آید که به سبب قدمت آن که بخش نخست متعلق به دوره تیموری و بخش بازسازی شده و عمده آن متعلق به دوره صفوی است در فهرست


به گزارش تبریز جوان از ورزقان، احمد حمزه‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: کاروانسرای تاریخی ایری ورزقان از جمله بناهای مهم و با اهمیت استان به‌شمار می‌آید که به سبب قدمت آن که بخش نخست متعلق به دوره تیموری و بخش بازسازی شده و عمده آن متعلق به دوره صفوی است در فهرست آثار ملی کشور ثبت و مرمت و بازسازی آن طی سال‌های گذشته در دستور کار این اداره‌کل قرار گرفته است.

وی در ادامه با بیان اینکه این مرحله از مرمت و بازسازی کاروانسرای تاریخی ایری با اعتباری بالغ بر یک‌میلیارد و ۴۱۵ میلیون ریال در حال انجام است، گفت: در این مرحله از مرمت کاروانسرای ایری ورزقان اقداماتی نظیر خاکبرداری و پی‌کنی، اجرای دیوار سنگی، کف‌سازی و بندکشی، اجرای طاق سنگی، اندود گچ و خاک و سفیدکاری، تهیه و ساخت درب آهنی و اجرای طاق انجام گرفته است.

حمزه‌زاده خاطرنشان کرد: این مرحله از عملیات مرمتی کاروانسرای تاریخی ایری در سال ۹۹ انجام خواهد شد و با آغاز این مرحله از عملیات مرمت به‌طور مستقیم برای ۱۱۵ نفر فرصت شغلی فراهم شد و در صورت تامین اعتبار لازم عملیاتی مرمتی آتی در این کاروانسرا طی سال آینده نیز تداوم خواهد داشت.

انتهای پیام/۶۰۰۰۶/س




Source link

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php