به بهانه انحراف فدراسیون کشتی از معیار؛ وعدههایی که روی کاغذ ماندند

تبریز جوان – یکی از انتقاداتی که منتقدان و کارشناسان کشتی همواره به فدراسیون قبلی روا میدانستند عدم شفافیت لازم بخصوص در نحوه انتخاب ملیپوشان بود؛ در حالیکه به زعم بسیاری در آن دوره یکی از کاملترین فرایندها برای این موضوع طراحی شده بود، اما شاید هیچگاه به صورت کامل و دقیق اجرایی نشد. علیرضا
تبریز جوان – یکی از انتقاداتی که منتقدان و کارشناسان کشتی همواره به فدراسیون قبلی روا میدانستند عدم شفافیت لازم بخصوص در نحوه انتخاب ملیپوشان بود؛ در حالیکه به زعم بسیاری در آن دوره یکی از کاملترین فرایندها برای این موضوع طراحی شده بود، اما شاید هیچگاه به صورت کامل و دقیق اجرایی نشد.
علیرضا دبیر با همین شعار عدالت محوری و رساندن حق به حق دار گام به فدراسیون گوش شکستهها گذاشت و بر همین اساس هم فرایند جدیدی به نام چرخه انتخابی تیمهای ملی را تدوین و به تصویب هیئتهای استانی رساند، فرایندی که در صورت اجرا شدن میتواند گره از بسیاری از مشکلات کشتی و بیعدالتیهای آن باز کند.
این فرایند نه تنها در خصوص ملیپوشان بلکه در تمام مجموعههای مرتبط با این فدراسیون قابل اجرا خواهد بود از مربیان و داوران گرفته تا حتی خبرنگاران؛ تا تمام انتخابات و حتی اعزامها بر اساس شایسته سالاری صورت گیرد.
اما شرایط آنطور که باید پیش نرفت و در اولین گام انتخابی تیمهای ملی برای حضور در مسابقات جهانی صربستان که در نهایت لغو هم شد، به صورت محدود و بدون اجرای چرخه برگزار شد؛ موضوعی که انتقاداتی بسیاری را هم به فدراسیون کشتی در پی داشت، هر چند در آن زمان به دلیل شیوع مهار گسیخته ویروس کرونا عملاً امکان اجرای کامل این چرخه فراهم نبود، اما این انتظار میرفت که حداقل در مراحل بعدی این موضوع اجرایی شود.
در حالی که قرار است المپیک چند ماه دیگر در توکیو برگزار شود، بسیاری انتظار داشتند که با توجه به وعدههای داده شده و از سوی دیگر در اختیار داشتن زمان کافی حداقل این بار چرخه انتخابی با شرایط بهتری برگزار شود، اما این بار هم کادرفنی بهانهای جدید تراشید و فدراسیون هم حمایت کرد تا این بار هم چرخه به صورت دلبخواهی و گزینشی برگزار شود و عدالت همچنان در پستو بماند.
اما این تمام ماجرا نیست چون سنگ اول، چون نهد معمار کج….
یکی دیگر از مواردی که اخیراً برای دبیر و فدراسیون کشتی حاشیهساز شده است، معرفی و اعزام محمدابراهیم امامی به عنوان داور به مسابقات کشتی قهرمانی آسیا و گزینشی المپیک است، آنهم در حالیکه این داور آخرینبار در مسابقات جهانی قزاقستان در سال ٢٠١٩ قضاوت کرد و حتی پس از آن به دلیل غیرفعال بودن، اخباری مبنی بر تنزل درجهاش منتشر شد.
اینکه در پس این تصمیم چه حکمتی بوده بر ما که نهفته است، اما با استناد به فرایند اعزام داوران به مسابقات بینالمللی آنهم مسابقاتی در سطح گزینشی المپیک و قهرمانی آسیا نمیتوان حق را به اعزام امامی داد و مؤید آنهم اظهار نظر مصلاییپور، رئیس کمیته داوران فدراسیون کشتی است که عنوان کرده این انتخاب با تایید و تأکید مسئولان فدراسیون کشتی بوده است که اگر اینچنین باشد، دبیر و فدراسیونش یک گام دیگر از معیار عدالت فاصله گرفتهاند.
به نظر میرسد دبیر با وعدههای انتخاباتی آرمانیاش فاصله زیادی گرفته و به طرز قابل توجهی از معیارهای مورد نظرش منحرف شده به طوریکه بسیاری از این وعدهها بعد از گذشت نزدیک به دو سال همچنان روی کاغذ مانده است؛ شاید زمان بیشتری برای آزمون و خطا نباشد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰