کد خبر : 25574
تاریخ انتشار : دوشنبه 9 تیر 1399 - 4:10
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای بهتاج: اتحاد و همدلی اعضای هیات و باشگاه‌ها موجب پیشرفت رشته بولینگ و بیلیارد در سطح استان خواهد شد بسته هستند

بهتاج: اتحاد و همدلی اعضای هیات و باشگاه‌ها موجب پیشرفت رشته بولینگ و بیلیارد در سطح استان خواهد شد

بهتاج: اتحاد و همدلی اعضای هیات و باشگاه‌ها موجب پیشرفت رشته بولینگ و بیلیارد در سطح استان خواهد شد

به گزارش تبریز جوان، ایوب بهتاج مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه در طی مدت دو سال و نیم مدیریت خود در استان آذربایجان‌شرقی همواره شاهد وجود مشکلات و حواشی در هیات بیلیارد بوده، از اعضای این هیات خواست، در کنار هم در هر سمتی که تعیین شدند فعالیت داشته و


به گزارش تبریز جوان، ایوب بهتاج مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه در طی مدت دو سال و نیم مدیریت خود در استان آذربایجان‌شرقی همواره شاهد وجود مشکلات و حواشی در هیات بیلیارد بوده، از اعضای این هیات خواست، در کنار هم در هر سمتی که تعیین شدند فعالیت داشته و با کمک هم مشکلات را حل کنند .

وی ادامه داد: در حال حاضر ۹۰ باشگاه بیلیارد در سطح استان داریم که در مقایسه با استان‌های هم سطح از نظر کمی و کیفی در این رشته کمبود داریم و از این جهت باید در سال‌های پیش رو ضمن افزایش تعداد باشگاه‌های فعال این رشته در سطح استان، بتوانیم در بخش همگانی و قهرمانی فعالیت بیشتری انجام دهیم تا شاهد حضور بازیکنان با کیفیت و تراز اول از استان آذربایجان‌شرقی در رشته بیلیارد در مسابقات داخلی و خارجی باشیم.

بهتاج ضمن اشاره به شرایط سخت باشگاه‌داری در وضعیت کنونی عنوان کرد: در جریان مشکلات باشگاه‌ها هستم و از نزدیک شاهد برخی موضوعات بوده‌ام و از تمامی باشگاه‌های فعال در رشته بیلیارد انتظار دارم همکاری خود را با هیات استان در جهت استعدادیابی از علاقه‌مند به رشته بیلیارد و گسترش اقبال عمومی تلاش کنند تا بتوانیم در مسابقاتی که در آن میزبان هستیم یا مسابقاتی که اعضای تیم استان حضور دارند شاهد کسب عناوین و جایگاه‌های مختلف توسط ورزشکاران استان باشیم.

انتهای پیام/۶۰۰۱۷




Source link

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php