کد خبر : 49645
تاریخ انتشار : دوشنبه 28 تیر 1400 - 11:11
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای برگزاری پنجمین پویش دوشنبه‌های ورزش و کار ‌ ‌ بسته هستند

برگزاری پنجمین پویش دوشنبه‌های ورزش و کار ‌ ‌

برگزاری پنجمین پویش دوشنبه‌های ورزش و کار ‌ ‌

به گزارش تبریز جوان، پویش دوشنبه‌های ورزش و کار با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در مجموعه ورزشی و تفریحی شماره ۲ کارگران تبریز توسط هیات ورزش کارگری آذربایجان‌شرقی برگزار شد. در این حرکت صبحگاهی که مختص بانوان، بازنشستگان و فرزندان کارگران بود با حضور‌ خانم خاتون‌آبادی، نایب رئیس هیات ورزش کارگری و‌ خانم مقدم، مسوول


به گزارش تبریز جوان، پویش دوشنبه‌های ورزش و کار با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در مجموعه ورزشی و تفریحی شماره ۲ کارگران تبریز توسط هیات ورزش کارگری آذربایجان‌شرقی برگزار شد.

در این حرکت صبحگاهی که مختص بانوان، بازنشستگان و فرزندان کارگران بود با حضور‌ خانم خاتون‌آبادی، نایب رئیس هیات ورزش کارگری و‌ خانم مقدم، مسوول آموزش حرکات صبحگاهی و ‌‌خانم نصیرنژاد، مربی ‌آمادگی جسمانی کارگران که با استقبال بانوان همراه بود اصول صحیح حرکات کششی و نرمش‌های صبحگاهی برگزار گردید.

با توجه به شرایط موجود کشور به‌دلیل بیماری کرونا‌، پویش دوشنبه‌های ورزش و کار با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی از جمله ماسک و فاصله‌ اجتماعی  در فضای باز برگزار می‌شود.

هیات ورزش کارگری آذربایجان‌شرقی پیش از این در شرکت‌های کیسه تبریز‌، کلر پارس تبریز‌، پگاه و پلیمر کیسه این همایش ورزش صبحگاهی را برگزار کرده است و پیش‌بینی‌های لازم جهت برگزاری این همایش در طول سال برای دوشنبه‌های آینده در شرکت‌ها‌، کارخانجات و مجموعه‌های ورزشی کارگران تبریز و شهرستان‌ها را انجام داده است.

انتهای پیام/۶۰۰۱۷/س


برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php