کد خبر : 5974
تاریخ انتشار : پنجشنبه 24 مرداد 1398 - 23:48
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای برگزاری سومین کنگره بین‌المللی حشره‌‌شناسی ایران در تبریز بسته هستند

برگزاری سومین کنگره بین‌المللی حشره‌‌شناسی ایران در تبریز

برگزاری سومین کنگره بین‌المللی حشره‌‌شناسی ایران در تبریز

قادر دشتی، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز امروز در این ارتباط در گفت‌وگو با تبریز جوان اظهار داشت: گروه گیاه‌پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در راستای مأموریت آموزشی و پژوهشی خود، با همکاری انجمن حشره‌شناسی ایران، سومین کنگره  بین‌المللی حشره‌‌شناسی ایران با حضور اساتید، پژوهشگران و دانشجویان در رشته‌های حشره‌شناسی کشاورزی، حشره‌شناسی پزشکی و سایر


قادر دشتی، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز امروز در این ارتباط در گفت‌وگو با تبریز جوان اظهار داشت: گروه گیاه‌پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در راستای مأموریت آموزشی و پژوهشی خود، با همکاری انجمن حشره‌شناسی ایران، سومین کنگره  بین‌المللی حشره‌‌شناسی ایران با حضور اساتید، پژوهشگران و دانشجویان در رشته‌های حشره‌شناسی کشاورزی، حشره‌شناسی پزشکی و سایر رشته‌های مرتبط برگزار خواهد کرد.

به گفته وی با برگزاری چنین کنگره‌ای در سطح بین‌المللی امید است با ارائه‌ نتایج جدید‌ترین پژوهش‌های انجام شده و اطلاعات به روز توسط پژوهشگران این رشته و تبادل نظرات و تجربیات گرانقدر اساتید،کارشناسان، دانشجویان و مسؤولان اجرایی گامی مؤثر در پیشبرد اهداف بخش کشاورزی، بهداشت و سلامت کشور برداشته شود.

این استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز، تاکید کرد: هر سال بخش قابل توجهی از محصولات کشاورزی توسط عوامل ناخواسته زنده و غیر زنده از دسترس انسان خارج می‌شود که در این بین نقش حشرات به دلیل بالا بودن جمعیت و توانایی سازگاری قابل توجه آنها، مهم‌تر از بقیه‌ عوامل است.

وی همچنین با تاکید بر اینکه  به‌علاوه حشرات با تولید کالاهای اقتصادی مهم مانند عسل، ابریشم، موم، رنگ، لاک و غیره، با گرده‌ افشانی و بهبود کمی و کیفی محصولات کشاورزی نقش مهمی در چرخه اقتصادی ایفا می‌کنند، تصریح کرد: علاوه بر اهمیت قابل توجه حشرات در کشاورزی، نقش مهم آنها در بهداشت، محیط زیست و توانایی تعدادی از حشرات در انتقال عوامل بیماری‌‌زای انسا‌ن و دام، وظیفه‌ متخصصان و محققان رشته  حشره‌شناسی را سنگین‌تر و مطالعات مربوط را با ارزش‌تر ساخته است.

گزارش فارس حاکی است، دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز پس از دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران از لحاظ قدمت دومین مرکز آموزش عالی در زمینه کشاورزی است که در سال ۱۳۳۴ ش. تاسیس و فعالیت آموزشی خود را آغاز کرده است و در سال ۱۳۴۵ ش. به ساختمان فعلی که یکی از مدرن‌ترین مراکز آن زمان در شهر تبریز به حساب می‌آمد، انتقال یافت و بعدها ساختمان‌های مستقل گروه‌های آموزشی آبیاری و ماشین‌های کشاورزی نیز به فضای آموزشی دانشکده اضافه شده است.

در حال حاضر در ۱۲ گروه آموزشی ( مهندسی آب، اقتصاد کشاورزی، باغبانی، علوم و مهندسی خاک، اکوفیزیولوژی گیاهی، به نژادی و بیوتکنولوژی گیاهی، علوم دامی، علوم و صنایع‌غذایی، مهندسی فضای سبز، گیاه‌پزشکی، ترویج و توسعه روستایی و ماشین‌های کشاورزی)در این دانشکده فعالیت دارند.

انتهای پیام/ ۶۰۰۲۳ /س

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php