ایجاد موزه مطبوعات سندی دیگر بر قدمت فاخر آذربایجان است/ بهرهبرداری از موزه مطبوعات آذربایجان همزمان با روز خبرنگار

به گزارش تبریز جوان، احمد حمزهزاده امروز در مراسم انعقاد تفاهمنامه تجهیز موزه مطبوعات آذربایجان در تبریز که با حضور استاندار، مدیرانکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و فرهنگ و ارشاد اسلامی، اعضای هیات مدیره انجمن صنفی روزنامهنگاران و جمعی از اصحاب رسانه استان برگزار شد، ضمن گرامیداشت روز قلم، اظهار داشت: ایجاد موزه مطبوعات آذربایجان
به گزارش تبریز جوان، احمد حمزهزاده امروز در مراسم انعقاد تفاهمنامه تجهیز موزه مطبوعات آذربایجان در تبریز که با حضور استاندار، مدیرانکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و فرهنگ و ارشاد اسلامی، اعضای هیات مدیره انجمن صنفی روزنامهنگاران و جمعی از اصحاب رسانه استان برگزار شد، ضمن گرامیداشت روز قلم، اظهار داشت: ایجاد موزه مطبوعات آذربایجان یکی از مهمترین نیازهای شهری و استانی است که خوشبختانه پس از سالها تلاش انجمن صنفی روزنامهنگاران استان و گردآوری اسناد تاریخی مطبوعات آذربایجان در حال تحقق است.
وی با بیان اینکه موزه شاخص اصلی ارزیابی فرهنگ جوامع است، ایجاد موزه مطبوعات را سندی دیگر بر قدمت فاخر آذربایجان در این حوزه عنوان کرد و گفت: تبریز پس از پایتخت، دومین شهری است که دارای موزههای متعدد در حوزههای مختلف تاریخی و فرهنگی است و طی سالجاری نیز با تاسیس و صدور مجوز ۲۰ موزه جدید دیگر به توسعه این امر خواهیم پرداخت.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان در خصوص بهرهبرداری از موزه مطبوعات آذربایجان گفت: خانه صلحجو پس از ارزیابیهای متعدد در میان خانههای تاریخی تبریز بهعنوان محل اصلی این موزه انتخاب شد و پس از تجهیز و تأمین محتوای موزهای توسط انجمن صنفی و ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در روز ۱۷ مرداد همزمان با روز خبرنگار مورد بهرهبرداری قرار خواهیم گرفت.
حمزهزاده یادآور شد: امروز شاهد اهدای نخستین تابلو از اسناد مطبوعاتی آذربایجان توسط یکی از مجموعهداران پیشکسوت به این موزه بودیم، در این راستا از تمام مردم آذربایجان خواستاریم تا در صورت دسترسی به اسناد تاریخی مطبوعات استان با اهدای آن یاریگر ما در تجهیز و تأمین محتوای غنی موزه مطبوعات باشند.
گزارش فارس حاکی است، آذربایجانشرقی به ویژه کلانشهر تبریز از خاستگاههای اصلی روزنامه و روزنامهنگاری در ایران است و بسیاری از چهرههای تابناک نشریه و روزنامه نگاران کشور از این خطه زرخیز برخاستهاند.
کهن شهر تبریز همچنین تنها شهر ایران است که تعداد روزنامههای منتشره در آن دوره گرماگرم انقلاب مشروطه و در طول نزدیک به دو قرن تاریخ مطبوعهنویسی در کشور برای اولین و آخرین بار از تعداد مطبوعات پایتخت پیشی گرفته است.
مجموعه این ویژگیها همراه با وجود مجموعههای غنی از نشریات تاریخی ایران زمین و آذربایجان در جنگهای خصوصی و کتابخانههای دولتی، ضرورت ایجاد موزه مطبوعات در کهن شهر تبریز را دوچندان ساخته است.
برای دیدن گزارش تصویری این مراسم اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام/۶۰۰۲۷/س
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰