به گزارش تبریز جوان، جعفر اقربائیفام پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران کشوری است که نزدیک به ۲ هزار کیلومتر مرز مشترک با افغانستان و پاکستان ۲ کشور اصلی تولید و توزیع موادمخدر جهان دارد و با وجود حضور غربیها در افغانستان به بهانه مبارزه با موادمخدر، شاهد رشد ۵۰ درصدی تولید این مواد از سال ۲۰۰۱ در همسایگی ایران هستیم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه موادمخدر با ۲ هدف ترانزیت و مصرف داخلی به ایران وارد میشوند، مبارزه با این پدیده به عنوان ماموریتی تخصصی توسط پلیس مبارزه با موادمخدر دنبال میشود و کشورمان پرچمدار مبارزه بیامان در این عرصه است بهگونهای که کشفیات موادمخدر در کشور در سال ۹۹ بالغ بر ۱۰ هزار و ۱۰ تن بوده که نسبت به سال ۹۸ رشد ۱۱۰ درصدی داشته است.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر آذربایجانشرقی از متلاشی شدن ۲۳ باند منطقهای و بینالمللی و دستگیری ۱۷۹ قاچاقچی در استان طی یک سال گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد پنج باند منطقهای در سالجاری متلاشی و ۴۶ قاچاقچی نیز در ۴۱۹ عملیات اجرا شده توسط پلیس دستگیر شدهاند.
وی با اشاره به انجام ۹۹ درصد کشفیات موادمخدر استان توسط نیروی انتظامی تصریح کرد: با تعامل صورت گرفته با پلیس استانهای شرقی و جنوب شرقی کشور در عملیاتهای داخل و خارج استان، شاهد افزایش ۱۲۳ درصدی کشفیات سالجاری در آذربایجانشرقی هستیم و سعی کردهایم با افزایش این تعاملات و عملیاتهای مقابلهای، فرآیند قاچاق موادمخدر را در مبادی و نطفه خفه کنیم.
اقربائی، حجم کشفیات موادمخدر استان در سالجاری را یکهزار و ۸۸۵ تن اعلام و خاطرنشان کرد: این تبریز جوان در سال ۹۸ دو هزار و ۹۱۱ تن و در سال ۹۹ نیز پنج هزار و ۴۷۲ تن بوده است.
وی با تاکید بر اینکه امنیت مردم خط قرمز پلیس است، یادآور شد: اولویت و وظیفه نخست پلیس مبارزه با موادمخدر جلوگیری از ورود و انتقال محمولههای این مواد در مبادی ورودی و ممانعت از ترانزیت آنها از طریق مرزهاست و با اجرای طرحهای مقابلهای و عملیاتهای پلیسی، اجازه تحرک به عوامل سوءاستفادهگر جهت انحطاط جوانان و نوجوانان را نخواهیم داشت.
انتهای پیام/۶۰۰۰۲/س
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰