کد خبر : 100363
تاریخ انتشار : جمعه 19 مرداد 1403 - 19:10
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای آمریکا جایگزین این کشور به عنوان بزرگترین شریک تجاری آلمان شد بسته هستند

آمریکا جایگزین این کشور به عنوان بزرگترین شریک تجاری آلمان شد

آمریکا جایگزین این کشور به عنوان بزرگترین شریک تجاری آلمان شد

به گزارش تبریز جوان به نقل از تبریز جوان، پس از هشت سال، ایالات متحده آمریکا به عنوان مهمترین شریک تجاری آلمان جایگزین چین می شود. آمارهای رسمی نشان می دهد که تغییرات شدیدی در واردات آلمان شکل گرفته است. روزنامه ویرتشافتز ووخه آلمان گزارش داد، به این ترتیب آمریکا در نیمه اول سال جاری عنوان


به گزارش تبریز جوان به نقل از تبریز جوان، پس از هشت سال، ایالات متحده آمریکا به عنوان مهمترین شریک تجاری آلمان جایگزین چین می شود. آمارهای رسمی نشان می دهد که تغییرات شدیدی در واردات آلمان شکل گرفته است.

روزنامه ویرتشافتز ووخه آلمان گزارش داد، به این ترتیب آمریکا در نیمه اول سال جاری عنوان چین را به عنوان مهمترین شریک تجاری آلمان در اختیار گرفت. مبادله کالای آلمان با این بزرگترین اقتصاد جهان از ژانویه تا ژوئن حدود ۱۲۷ میلیارد یورو بوده است، در حالی که صادرات و واردات با جمهوری خلق چین تقریباً ۱۲۲ میلیارد یورو بوده است. این نتیجه با استناد به محاسبات خبرگزاری رویترز بر اساس داده های اولیه اداره آمار فدرال آلمان به دست آمده است.

در سال ۲۰۲۳، جمهوری خلق چین برای هشتمین سال متوالی با حجم مبادلات تجاری حدود ۲۵۳ میلیارد یورو – با آلمان اما تنها چند صد میلیون یورو بالاتر از ایالات متحده آمریکا ، رتبه اول را حفظ کرد.

“لولا ماچلید”، کارشناس تجارت خارجی اتاق بازرگانی و صنعت آلمان (DIHK)، در این باره گفت: از نظر حجم کل تجارت، یعنی مجموع واردات و صادرات، ایالات متحده آمریکا اکنون در نیمه اول سال جاری میلادی از چین پیشی گرفته است.

بر اساس آمارهای رسمی اعلام شده در مجموع، صادرات آلمان آمریکا در شش ماه اول سال با ۳.۳ درصد رشد به تقریباً ۸۱ میلیارد یورو رسید. از سوی دیگر، تجارت در چین تقریباً سه درصد کاهش یافت و به ۴۸ میلیارد یورو رسید.

واردات از جمهوری خلق چین حتی تقریباً هشت درصد کاهش یافت و به ۷۳.۵ میلیارد یورو رسید. ماچلید گفت: ضعف اقتصادی مداوم در آلمان، محدودیت مصرف کننده و همچنین تمایل به تنوع بیشتر زنجیره های تامین در صنعت به این امر کمک کرده است.

این کارشناس گفت، از سوی دیگر واردات از ایالات متحده آمریکا تنها با ۳.۴ درصد کاهش به ۴۶.۱ میلیارد یورو رسید – که از طریق تحویل مواد خام انرژی مانند گاز طبیعی مایع حمایت می شود.

کارشناس DIHK گفت: “با توجه به عدم قطعیت های ژئوپلیتیک فعلی و توسعه اقتصادی نامشخص، نه تنها در ایالات متحده و چین، بلکه در اینجا نیز، پیش بینی چگونگی توسعه رقابت رودررو دشوار است.”

وی تاکید کرد: شرکت‌های آلمانی در هر دو بازار بسیار فعال هستند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

css.php