به گزارش تبریز جوان، رحمتی شامگاه امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اجلاس تبریز بعد از یک وقفه یکساله به دلیل شیوع کرونا برگزار می شود؛ با این وجود سرعت عمل و استقبال مناسبی که در استان وجود داشت نوید برگزاری اجلاسی در شان هویت عاشورایی و شیعی تبریز را می دهد.
وی افزود: در طول برگزاری اجلاس تلاش می شود پروتکل های بهداشتی به طور کامل رعایت و تست pcr و موضوع واکسیناسیون میهمانان جدی گرفته شود.
رحمتی با اشاره به نقش تبریز در تمدن سازی فرهنگ تشیع تصریح کرد: هویت حکومت شیعه پس از اسلام در ایران را مدیون تبریز هستیم؛ قوت فرهنگی اجازه باقی ماندن دشمن را در تبریز نداده است.
وی زنده نگه داشتن آیین ها و مناسک عاشورایی، معرفی گروه های مرجع متناسب با آیین های عاشورایی و تقویت ظرفیت های گردشگری را از جمله اهداف برگزاری اجلاس تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی عنوان کرد.
رحمتی یادآور شد: ۱۸۰ میهمان از استان های مختلف کشور و ۲۰ میهمان خارجی از کشورهای هند پاکستان، آلمان، عراق، ترکیه، آذربایجان، غنا، آرژانتین، ترکیه و کنیا در اجلاس هیجدهم حضور دارند.
مدیرکل صدا و سیمای آذربایجانشرقی نیز در این نشست خبری توضیح داد: از حدود دو ماه پیش کار ستاد استانی اجلاس شروع شده و هفت کمیته تبلیغات و فضاسازی شهری، علمی و فناوری، تشکل های دینی و مذهبی، اجرایی و اطلاع رسانی، امنیت و انتظامات و تدارکات و پشتیبانی ذیل ستاد مشغول فعالیت هستند.
صفری اذعان داشت: فردا از ساعت ۱۷:۳۰ اجلاس به شکل رسمی در محوطه مسجد کبود افتتاح می شود.
وی اعلام کرد: اختتامیه اجلاس نیز ۲۵ شهریور ماه از ساعت ۲۱ در مصلای بزرگ تبریز برگزار خواهد شد.
در ادامه محمدزاده، قائم مقام دبیر ستاد هجدهمین اجلاس بین المللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی اذعان داشت: پیرغلامان ذخایر معنوی و مروج فرهنگ ناب عاشورایی هستند و باید به نحوی شایسته مورد تجلیل قرار گیرند.
انتهای پیام/۶۰۰۲۶
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰