آغاز به کار سومین کنگره بینالمللی حشرهشناسی ایران در دانشگاه تبریز/ ارائه بیش از ۲۵۰ مقاله

به گزارش تبریز جوان، رضا فرشباف دبیر اجرایی سومین کنگره بینالمللی حشرهشناسی ایران در دانشگاه تبریز در مراسم آغاز بهکار این کنگره اظهار داشت: با اعلام فراخوان این کنگره حدود ۳۲۰ مقاله به دبیرخانه آن ارسال شده بود که از این تعداد ۳۲ مقاله در قالب سخنرانی و ۲۲۰ مقاله نیز به صورت پوستر در
به گزارش تبریز جوان، رضا فرشباف دبیر اجرایی سومین کنگره بینالمللی حشرهشناسی ایران در دانشگاه تبریز در مراسم آغاز بهکار این کنگره اظهار داشت: با اعلام فراخوان این کنگره حدود ۳۲۰ مقاله به دبیرخانه آن ارسال شده بود که از این تعداد ۳۲ مقاله در قالب سخنرانی و ۲۲۰ مقاله نیز به صورت پوستر در طول برگزاری این کنگره ارائه خواهد شد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه گروه گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در راستای مأموریت آموزشی و پژوهشی خود، با همکاری انجمن حشرهشناسی ایران، سومین کنگره بینالمللی حشرهشناسی ایران را برگزار میکند، تصریح کرد: در این کنگره اساتید، پزوهشگران و حشرهشناسانی از داخل کشورمان و دیگر کشورهای منطقه از جمله ترکیه و پاکستان حضور دارند و از کشورهای اروپایی نیز مقالاتی ارائه شده است.
این استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز تاکید کرد: هر سال بخش قابل توجهی از محصولات کشاورزی توسط عوامل ناخواسته زنده و غیرزنده از دسترس انسان خارج میشود که در این بین نقش حشرات به دلیل بالا بودن جمعیت و توانایی سازگاری قابل توجه آنها، مهمتر از بقیه عوامل است.
وی اضافه کرد: به علاوه حشرات با تولید کالاهای اقتصادی مهم مانند عسل، ابریشم، موم، رنگ، لاک و غیره، با گردهافشانی و بهبود کمی و کیفی محصولات کشاورزی نقش مهمی در چرخه اقتصادی ایفا میکنند، علاوه بر اهمیت قابل توجه حشرات در کشاورزی، نقش مهم آنها در بهداشت، محیط زیست و توانایی تعدادی از حشرات در انتقال عوامل بیماریزای انسان و دام، وظیفه متخصصان و محققان رشته حشرهشناسی را سنگینتر و مطالعات مربوط را با ارزشتر ساخته است.
گزارش فارس حاکی است، دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز پس از دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران از لحاظ قدمت دومین مرکز آموزش عالی در زمینه کشاورزی است که در سال ۱۳۳۴ ش. تاسیس و فعالیت آموزشی خود را آغاز کرده است و در سال ۱۳۴۵ ش. به ساختمان فعلی که یکی از مدرنترین مراکز آن زمان در شهر تبریز به حساب میآمد، انتقال یافت و بعداً ساختمانهای مستقل گروههای آموزشی آبیاری و ماشینهای کشاورزی نیز به فضای آموزشی دانشکده اضافه شده و در حال حاضر در ۱۲ گروه آموزشی( مهندسی آب، اقتصاد کشاورزی، باغبانی، علوم و مهندسی خاک، اکوفیزیولوژی گیاهی، به نژادی و بیوتکنولوژی گیاهی، علوم دامی، علوم و صنایع غذایی، مهندسی فضای سبز، گیاهپزشکی، ترویج و توسعه روستایی و ماشینهای کشاورزی)در این دانشکده فعالیت دارند.
انتهای پیام/ ۶۰۰۲۳ /م
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0